Team Chevelle banner
  • Hey everyone! Enter your ride HERE to be a part May's Ride of the Month Challenge!

1 - 3 of 3 Posts

·
Premium Member
Joined
·
4,163 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have a 69 Chevelle SS that is a week out of restification. Its in the break-in stage now and I'm having problems with the left turn signal. Both front and rear left side lights work when the turn signal is turned on,but do not flash. The right turn signal works. The 4 ways work. Would anyone have any idea what to look at next? Thanks.

------------------
Mark
69 Chevelle SS
 

·
Registered
Joined
·
934 Posts
Probably a bad ground on that side. To test, attach a ground wire to the socket. I had the same thing on my '69 and this is all it turned out to be. Most likely the rear bulb too.

------------------
Bob (Pa.)

1963 Impala 283
1966 Chevelle SS 409
1969 Malibu 307
1972 Malibu 307
1969 C10 stepside 350
1971 Cheyenne 20 3/4 ton
Somebody stop me... :)

Looking for Chevelle or Impala parts? Click here:
Chevelle parts for sale
 

·
Registered
Joined
·
2,142 Posts
<BLOCKQUOTE>quote:</font><HR>Originally posted by mr409:
Probably a bad ground on that side. To test, attach a ground wire to the socket. I had the same thing on my '69 and this is all it turned out to be. Most likely the rear bulb too.

<HR></BLOCKQUOTE>

Atleast 70% of the electrical problems in my SS have been traced back to bad grounds. Cause some rather interesting things and different each time. Always the first place I check for everything electrical. Grounds, grounds, grounds.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top