Team Chevelle banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
1,991 Posts
Discussion Starter · #1 ·
What's up with this? Been messing with the lights (I no longer get dash lights when I step on the brakes!). All is mostly well, except this minor problem. When I turn on the headlights, my temp guage (this is a guage dash, real temp guage in a '71 Sprint) goes way past 250, like my fuel guage did before I fixed the sending unit.

Please don't tell me my printed circuit is shot; I don't want to hear that!


ADVthanksANCE...

------------------
Cecil Hawkins
San Diego, CA
1971 GMC Sprint
The Project
All I need is time...and some $$$
"Tourist, go home! And take someone with you!"
 

·
Registered
Joined
·
1,555 Posts
First of all, be sure that your headlights are properly grounded to the radiator support. Then, make sure that the negative battery terminal has a "pigtail" grounded to the fender. Clean and tighten these ground connections. On my '70 Malibu, the left headlights have a ground lug which attaches to the mounting leg bolt of the voltage regulator. Check all of these ground connections carefully, one at a time.

------------------
MalibuJerry350
TC Member #1279
Original owner '70 Chevelle.
560,000+ miles on car.
Hey, if it's got wheels, DRIVE IT!
My Chevelle: http://hometown.aol.com/erie614/myhomepage/index.html
 

·
Premium Member
Joined
·
7,278 Posts
My 69 was doing that...it was a bad ground at the fender just as Jerry desrcibed above.

------------------
Mike Newby

69 Chevelle 355/TH200-4R
97 Grand Prix GTP
64 Chevy C10 Pickup
79 Suzuki GS550
 
1 - 3 of 3 Posts
Top