Team Chevelle banner
  • Hey everyone! Enter your ride HERE to be a part May's Ride of the Month Challenge!

Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
59 Posts
Discussion Starter · #1 ·
been away for a bit and I cant seem to find the search menu am I missing it or has it moved?

thanks
 

·
Administrator
Joined
·
3,376 Posts
having a little problem with the server. ordered more juice but it's slow in coming. hopefully later this week?

We ran out of horsepower and had to remove the search function until we upgrade.
 

·
Premium Member
Joined
·
451 Posts
seems like everyother time I reply I don't SEE it post to the site, but others do and I know the # of posts goes up by one. Is this part of the servers problem??

------------------
'65 Maliblue 406SBC/PG TC #811
'94 Camaro 1LE (original owner)
'97 HD Softtail Springer
 

·
Premium Member
Joined
·
451 Posts
seems like everyother time I reply I don't SEE it post to the site, but others do and I know the # of posts goes up by one. Is this part of the servers problem??

------------------
'65 Maliblue 406SBC/PG TC #811
'94 Camaro 1LE (original owner)
'97 HD Softtail Springer
 

·
Premium Member
Joined
·
2,393 Posts
harleighguy
Your computer or server is storing the original page in memory. After you post, instead of looking for a new page, it finds the old in memory & displays it. If you hit refresh or control/refresh you will see your post added to the original. ( I THINK)
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top