not a chevelle question but need help w/niece's car - Chevelle Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical problems.

 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old Jul 15th, 05, 5:42 PM Thread Starter
Tech Team
 
Join Date: Jun 2002
Location: Texas
Posts: 89
not a chevelle question but need help w/niece's car

My niece has a 1992 Pontiac Bonneville and she drove it to my house, she said when she would get to a stop, the radio died, and the signal lights, but the power windows still worked, then she had to floor the gas pedal to get it to move and the car barely crawled, but the radio came back on, then went back off when she slowed down (her battery is a month old). Please help.

1964 Malibu Chevelle SS
lita is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old Jul 15th, 05, 6:04 PM
Moderator
Hey You!
 
Join Date: Feb 2000
Location: Temple City, Ca
Posts: 7,762
Re: not a chevelle question but need help w/niece's car

Not a great guess but take a look at the alternator output. The alternator may have died.

Yo-ho Yo-ho a pirate's life for me.
John_Muha is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old Jul 16th, 05, 4:10 PM
Lifetime Premium Member
Hank
 
Join Date: Jul 2004
Location: Brighton, MI
Posts: 6,741
Re: not a chevelle question but need help w/niece's car

Had the same thing on a 98 Blazer, windows still worked after it died. I guessed it was alt because it was 20 miles away and I had to go retrieve it. By the time I changed the alt the battery had recovered enough to start it, been fine ever since.

Hank

70 Chevelle SS396(454), M20, 3.73

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Finally is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old Jul 19th, 05, 11:01 AM
Tech Team
Ted
 
Join Date: Jun 2005
Location: N/Central Mississippi
Posts: 135
Re: not a chevelle question but need help w/niece's car

My wife drives a '92 Bonneville and we had a similar problem. It turned out to be the dual positive battery cables. They have a long bolt connecting them to the battery with a spacer between them. The connection looked fine, but when I disconnected them I found mucho corrosion inside between the cables and the spacer. Got some battery cleaner and a brush anr cleaned everything and the problem vanished. It's worth a look. Hope this helps
TMAC396 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevelle Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address. Note, you will be sent a confirmation request to this address.

Email Address:
OR

Log-in









Old Thread Warning
This Thread is more than 5143 days old. It is very likely that it does not need any further discussion and thus bumping it serves no purpose.
If you still feel it is necessary to make a new reply, you can still do so though.

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
66 chevelle jack question? Jim_66SS Restoration Corner 8 Jul 11th, 05 5:49 PM
1969-72 Chevelle Inner Fender Question Help me!! 1badss396 Chevelle Tech 20 Jun 30th, 05 8:10 AM
(non Chevelle) Question on installing Explorer 3rd row seats. mike69ss Body Shop 5 Jun 28th, 05 11:34 PM
68 Chevelle question Rick_Nelson 2002 7 Jan 1st, 03 9:18 AM
Real Chevelle question...How do I adjust for altitude? BC 2000 5 Jan 10th, 01 8:52 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome