.. yet another horn relay post - Chevelle Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical problems.

 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Oct 21st, 03, 10:40 AM Thread Starter
Tech Team
Mike
 
Join Date: Mar 1999
Location: McDonough, GA
Posts: 305
Post

Well, I have seen all the previous posts on horn relay issues, and I still can't get my horns to honk on command on my '71. First of all, the wiring harness is pretty jacked up from the previous owner's hacking, but my horn relay seems to be in working order. I have a constant 12 volts on the 2 screws on the relay; one screw has a red wire coming off it, and the other screw has a black wire and a black/red wire attached to it. And, I have the pink wire attached to the relay and my key buzzer works perfect. I also have the black wire from the actual horns attached to the relay. The only thing missing is the wire from the steering wheel to the relay. So, after reading various posts, I thought I could attach a wire in the remaining opening on the relay and ground this and the horns would honk, but they don't. Oh yeah, if I jumper the horns directly to the POS battery terminal, they honk. What am I missing here? Help!

ACES# 8456
Peach State Chevelles #366
1971 Malibu - [email protected] with mild 350 (Vortec heads, Performer intake, 600 Holley, 268H Comp cam, MSD 6A, TCI 2400 Breakaway, 3.73 w/Eaton posi)

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

2003 Chevy Trailblazer LT EXT

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
71boo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Oct 21st, 03, 11:08 AM
 
Join Date: Feb 2000
Posts: 7,762
Post

Sounds like the relay isn't closing. If you unplug the horns (so you can hear)and ground the spot where the horn button black wire goes, the relay should make a "click" sound.
John_Muha is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Oct 21st, 03, 11:26 AM Thread Starter
Tech Team
Mike
 
Join Date: Mar 1999
Location: McDonough, GA
Posts: 305
Post

I will try that tonight. But if it works, it sounds like I still have a problem, haha. I need it to work with the horns plugged int. Argh! The frustration! [img]graemlins/angry.gif[/img]
I hate when I get slowed down by something that seems like it should be so simple. Oh well, restoring a car is teaching me about patience.

ACES# 8456
Peach State Chevelles #366
1971 Malibu - [email protected] with mild 350 (Vortec heads, Performer intake, 600 Holley, 268H Comp cam, MSD 6A, TCI 2400 Breakaway, 3.73 w/Eaton posi)

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

2003 Chevy Trailblazer LT EXT

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
71boo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevelle Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address. Note, you will be sent a confirmation request to this address.

Email Address:
OR

Log-in









Old Thread Warning
This Thread is more than 6110 days old. It is very likely that it does not need any further discussion and thus bumping it serves no purpose.
If you still feel it is necessary to make a new reply, you can still do so though.

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome