8 track repair? - Chevelle Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical problems.

 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old Jul 24th, 03, 9:10 PM Thread Starter
Senior Tech Team
Mike
 
Join Date: Dec 2002
Location: Brunswick, Ohio
Posts: 2,631
Post

I have an original 8 track in my 69 that was rebuilt by P.O.. I just got the car running and it played slow for a couple seconds and now nothing. Any ideas? Thanks Mike
69ssmike is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old Jul 24th, 03, 11:53 PM
Tech Team
 
Join Date: Feb 2002
Location: williamsville,new york,us
Posts: 135
Post

Pull the cover off and get a look at the belt.The one in my car went fast and slow due to a bad belt.
MIKE
getta66 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevelle Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address. Note, you will be sent a confirmation request to this address.

Email Address:
OR

Log-in









Old Thread Warning
This Thread is more than 5808 days old. It is very likely that it does not need any further discussion and thus bumping it serves no purpose.
If you still feel it is necessary to make a new reply, you can still do so though.

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome