Factory tach....electronic distributer issue - Chevelle Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical problems.

 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old Nov 15th, 18, 10:40 PM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 7
Factory tach....electronic distributer issue

Hey gang,

I am a new owner of a 1970 Chevelle with round gauges. The factory tach is not working and a column mounted tach has been added. Also added was an electronic distributer. Does anyone know of a filter I can try or some solution if the distributer is causing the factory tach not to work ? Thanks in advance !!!
Mark Leedham is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old Nov 17th, 18, 8:36 PM
Lifetime Premium Member
Don
 
Join Date: Jan 2006
Location: Lincoln, NE
Posts: 1,217
Garage
Re: Factory tach....electronic distributer issue

It shouldn't need any filter. I swapped out my points dist for a HEI and connected the factory wiring to the new dist and it worked fine

Don
'72 Malibu Convertible
https://www.chevelles.com/forums/albu...ictureid=23370
TC #4782
Lincoln, Ne
MidLife72 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chevelle Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address. Note, you will be sent a confirmation request to this address.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome